24 órás távfelügyelet

A távfelügyeleti járőrszolgálat elhelyezkedése optimálisan igazodik annak figyelembe vételével, hogy a szerződésben vállalt kiérkezési időn belül történjen az intézkedés. A járőrszolgálatok emberei több éves gyakorlattal rendelkező, speciálisan távfelügyeletre kiképzett biztonsági emberek.

A szolgáltatás a lakásokban, családi házakban, egyéb objektumban működő riasztó berendezések jelzéseinek - riasztás jellegétől függően betörés, támadás, tűz, szabotázs, stb. jelzés- fogadását és ezekre történő intézkedésekkel kapcsolatos tevékenység.

Az adatok érkezhetnek vezetékes telefonvonalon, vagy GPRS összeköttetés révén, illetve ezek vegyes használatával. A vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatok együttes alkalmazása jelentősen növeli a rendszerek biztonságát.

A diszpécser központban lévő munkatársaink 24 órás szolgálatban figyelik az adatok beérkezését, és az esemény pillanatában intézkednek a tulajdonos vagy üzemeltető által meghatározott személyek kiértesítéséről, valamint az intézkedésre jogosult személy azonnali helyszínre irányításáról.

Statisztikák bizonyítják, hogy a távfelügyeletre bekapcsolt vagyonvédelmi rendszerek által felügyelt épületek, gépek, berendezések kevésbé válnak célpontjává betörőknek, mint azok az épületek, ahol egyáltalán nincs riasztó felszerelve, vagy a felszerelt berendezés csak helyi hangjelzést generál.

Távfelügyeleti szolgáltatásaink:

  • Vagyonvédelmi rendszerek riasztási és hibajelzéseinek felügyelete
  • Videó megfigyelő rendszerek felügyelete
  • Tűzjelző rendszerek tűz és hibajelzéseinek felügyelete
  • 24 órás kivonuló járőrszolgálat
  • Járőrellenőrző rendszer