Szolgáltatásaink

01

Élőerős őrzés-védelmi feladatok

Tevékenységünk során az aktuális törvények betartásával végezzük feladatunkat. Szakképzett, gyakorlott munkatársaink és technikai felszereltségünk garancia arra, hogy a legnehezebb, legbonyolultabb feladatot is képesek vagyunk a legmagasabb szinten megoldani.

02

Gépkocsizó járőr

Azon túl, hogy a járőr részt vesz a közúti forgalomban, melynek a szabályozását utasításban rögzítjük, a feladatköre kiterjed a távfelügyeleti rendszerbe bekötött ügyfelek javainak védelmére, melynek kidolgozása, meghatározása az ügyféllel közösen történik.

03

24 órás távfelügyelet

A távfelügyeleti járőrszolgálat elhelyezkedése optimálisan igazodik annak figyelembe vételével, hogy a szerződésben vállalt kiérkezési időn belül történjen az intézkedés. A járőrszolgálatok emberei több éves gyakorlattal rendelkező, speciálisan távfelügyeletre kiképzett biztonsági emberek.

04

Biztonságtechnikai rendszerek

Sokéves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva vállaljuk komplex vagyonvédelmi-, beépített tűzjelző-, és videó- megfigyelőrendszerek tervezésétől kezdve a telepítésen át az átadás utáni karbantartásig felmerülő összes tevékenységet.

05

Zöldterület tisztítás, karbantartás

Napi karbantartó takarítás. Átalánydíjas napi- és nagytakarítás. Napi piperetakarítás. Szőnyeg és kárpit alaptisztítás. Kemény padló alaptisztítás. Szabad terület, tisztítás (általános területsöprés).

06

Kisebb építőipari munkák, kézi segédmunka

Vállaljuk kisebb építőipari munkák elvégzését:
- kerítés építés, festés
- épületek bontása
- járólapozás, festés, kisebb kőművesmunkák

07

Takarítás

Takarítói tevékenységünk szorosan illeszkedik vagyonvédelmi rendszerünkbe, hiszen a megelőzéses védelem egyik jó példája a takarítói munka közben adódó bűnözési alkalmak visszaszorítása. A megbízó igényei szerint a nap bármely időszakában vállaljuk a takarítást, ezzel is segítve ügyfelünk zavartalan munkáját.